fbpx
skip to Main Content

TRANSFORMATIVE WATER
TERAPI UDDANNELSE

Vi befinder os i overgangen mellem Fiskens Tid og Vandmandens Tid.
En tid, hvor energierne skifter fra at gå imod hinanden, til at løbe den samme vej.

Samtidig befinder vi os lige nu i en pandemi med Corona virus og en deraf afledt økonomisk krise.
Ingen af delene kender vi størrelsen eller virkningen af endnu. Men det bringer helt sikkert nye tider til os alle på den ene eller anden måde.

Midt i alt dette, har vi stiftet Livsforvandling ApS, fordi vi er dybt passionerede på at hjælpe mennesker i hele verden og vise, at de er fuldstændig unikke og selv har en Indre Kraft til at skabe det liv, de ønsker.

livsforvandling

Livsforvandling er bygget op omkring Transformative Water, som vi havde den store glæde at opdage i sommeren 2019. Vi er dybt taknemmelige for at have fået denne gave, for Transformative Water, er et redskab, alle kan lære at bruge. Et redskab til at heale sig selv med og til at få fjernet uhensigtsmæssige negative overbevisninger med.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at give det videre til så mange mennesker på jorden som muligt.

For at løse denne opgave, har vi brug for dig.

Hvis det her taler til dit hjerte og giver mening for dig, så har vi brug for andre, der har lyst til at blive en del af Livsforvandling ved at uddanne sig til Transformative Water Practitioner.

fiskens-tid_cirkel-turkis-gron_uddannelse
vandmandens-tid_cirkel-limegron

EN 1-ÅRIG
ONLINE UDDANNELSE

Så er du frisk og klar til at tage med på denne spændende rejse sammen med os, så er det nu, du skal tage en beslutning og melde dig til Uddannelsen, så du kan få den viden og den akkreditering, der gør, at du kan blive en del af Livsforvandling.

Når du melder dig til Uddannelsen, bliver du en del af Livsforvandling-konceptet. Når du har betalt for Uddannelsen, får du ved bestået eksamen uden yderligere investering en Franchise, som Transformative Water Practitioner

Du kan derudover tegne en Franchise som Transformative Water Partner. Med den får du flere muligheder, så du udover at have egne klienter, kan række ud og nå endnu flere mennesker. 

For at kunne tegne en Partner Franchise skal du også tage uddannelsen som Transformative Water Practitioner.

VI HAR DELT
UDDANNELSEN OP I 4 DELE

Modul 1: Lær at finde og fjerne begrænsende overbevisninger hos dig selv med Transformative Water.

Modul 2: Få en dybere forståelse for dit ubevidste sind, dine følelser, skyggesider og dit sprog, der afspejler de programmer du har i din underbevidsthed. I dette modul kommer du dybere ned og lærer nogle nye teknikker, der gør, at du for alvor kan sætte dig selv fri og leve dit liv fuldt ud.

Modul 3: Lær hvordan du bruger Transformative Water i arbejdet med klienter.
Du lærer at omsætte din viden fra Modul 1 & 2 til klientarbejde.
Derudover lærer du, hvordan du kan kombinere Transformative Water Terapi med elementer fra bl.a. regression, EFT, metasundhed og egne teknikker, så du bliver klar til at tage klienter ind i Modul 4.

Modul 4: Praktisk arbejde med klienter og erfaringsudveksling. I det her modul skal du øve dig i at anvende alt det, du har lært, søge sparring, når der er brug for det og skriftligt dokumentere klientforløb, så du er klar til at bestå eksamen i slutningen af modulet. Når du har bestået eksamen, vil du blive tilbudt at blive en del af Livsforvandling-konceptet.

opstart og datoer

Vi starter nye hold op:

24. & 25. oktober 2020
30. & 31. januar 2021

Vi mødes fysisk hos “Få Det Bedre”, Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup

anja-lauritzen-i-cirkel-turkisgrøn

Anja Lauritzen

”Jeg elsker at inspirere andre til at elske sig selv og til at tage ansvar for egen livsglæde og trivsel – det er ultimativt det største for mig.” 

lene-graa_circle-grøn

Lene Graa

”Prøv at forestil dig, at du går i din have og lige pludselig helt ind i din inderste sjæl ved, at det værktøj du har ledt efter i årevis, det kan du lave.” 

lena-fladeland_profilbillede-i-cirkel

Lena Fladeland

”Kender du følelsen af, at du pludselig opdager, at alt det du har drømt om hele dit liv, pludselig er din virkelighed.” 

Back To Top